01/06/2018

Internationale ambities: itsme® steekt de grens over naar Luxemburg

itsme® heeft een mooie start genomen in België hetgeen ons zeer verheugd maar wij geloven dat het product nog veel meer potentieel heeft, ook buiten de landsgrenzen. Daarom zijn we bijzonder fier om vandaag te kunnen aankondigen dat Belgian Mobile ID een strategisch partnership aangaat met LuxTrust om itsme® te positioneren op de Luxemburgse markt.”, zegt Kris De Ryck, CEO Belgian Mobile ID

Kris Eidas

“Belgian Mobile ID en LuxTrust delen vandaag, elk op hun respectieve markt, dezelfde visie rond een krachtig nationaal digitaal ecosysteem dat wordt ondersteund door één digitale identiteit. Dankzij dit strategisch partnership kunnen we werk maken van een unieke digitale identiteit voor België en het Groothertogdom Luxemburg. Het is ons streefdoel om, dankzij de sterke complementariteit van onze producten, die markten op een efficiënte manier te bedienen. Maar we mikken daarnaast ook en vooral op de internationale digitale markt, die steeds meer complete oplossingen vergt voor identiteitsbeheer en elektronische handtekeningen.

We zijn dan ook zeer blij dat we vandaag, dankzij Belgian Mobile ID en itsme®, onze internationale slagkracht en ambitie tot een hoger niveau kunnen tillen”, aldus Pascal Rogiest, CEO van LuxTrust.

Pascal Luxtrust
Op deze eerste verjaardag van itsme® wordt het enthousiast uitkijken naar de volgende jaren en naar de evolutie van digitale authenticatie- en identificatieprocessen in alle mogelijke sectoren en toepassingen. itsme® is er alvast klaar voor!
Deel dit artikel