25/06/2020

itsme® app nu ook beschikbaar op Huawei AppGallery

Huawei Mobile Services (HMS) betekent voor Huawei en de hele sector het begin van een nieuwe toekomst. Sinds de introductie van HMS timmert Huawei keihard aan zijn mobiele ecosysteem dat bestaat uit een publiek van meer dan 1,5 miljoen actieve gebruikers in België, 68 miljoen in Europa en 600 miljoen wereldwijd.

HUAWEI AppGallery

Een belangrijk onderdeel van HMS is de AppGallery, Huawei’s eigen app-store. Huawei werkt met een lokaal team in België samen met lokale ontwikkelaars en bedrijven om de AppGallery verder aan te vullen met apps die het meest relevant zijn voor de Belgische consument. Er zijn continue updates die het gebruiksgemak optimaliseren. Op dit moment vind je er bijvoorbeeld al de apps van Het Nieuwsblad, VRT en itsme®.

Apppps

itsme® is vanaf nu beschikbaar in de Huawei App Gallery

Alle functionaliteiten van de app van Belgian Mobile ID werken vlekkeloos waardoor HMS-gebruikers op een veilige manier kunnen inloggen en gebruikmaken van hun favoriete online diensten en apps. De toevoeging is het resultaat van een samenwerking tussen itsme® en het lokale Huaweiteam in België en is er net op tijd voor het Tax-on-Web seizoen.

"We vinden het enorm belangrijk om iedereen de mogelijkheid te geven om de itsme® app te gebruiken ongeacht welke smartphone je gebruikt. Vandaar dat we met veel plezier met Huawei hebben samengewerkt om itsme® beschikbaar te maken op alle HMS toestellen,” zegt Sylvie Vandevelde, woordvoerder itsme®

Source: Huawei

Deel dit artikel