09/06/2020

itsme® Sign toegankelijk voor iedereen: KMO's, freelancers én particulieren

VisitOnWeb, ontwerper van innovatieve oplossingen voor eenmanszaken en KMO's , heeft gekozen voor doccle als partner voor haar diensten in elektronische handtekening , zoals itsme® Sign. Deze diensten, beschikbaar op www.e-Signature.eu, worden aangeboden in prepaid-formules en dragen bij tot de adoptie van de elektronische handtekening bij professionals en particulieren die op zoek zijn naar een gemakkelijke oplossing aangepast aan kleine hoeveelheden.

Passende handtekeningmethoden

Eenvoud en frequentie zijn twee belangrijke criteria voor wat betreft digitaal ondertekenen. Dit is de reden waarom het e-Signature.eu-portaal tekenmethoden gebruikt die steeds meer deel uitmaken van onze dagelijkse activiteiten: .beID & itsme®. De itsme® Sign-oplossing voldoet aan het hoogste niveau van eIDAS-vereisten voor elektronische handtekening, met zijn wettelijke equivalent voor handgeschreven handtekening, rechtstreeks met een smartphone. Het is nu voor iedereen mogelijk om elk document op elk moment te laten ondertekenen vanop elke smartphone die met de itsme®-app uitgerust is.

Een simpele en efficiënte interface

Eenvoud en veiligheid combineren om het gebruik te vergemakkelijken, dat is het doel van e-signature.eu. De interface van e-Signature.eu is zo eenvoudig mogelijk ontworpen en bevat enkel basisinformatie: de naam/voornaam en het e-mailadres van de ondertekenaar zijn voldoende.

De initiatiefnemer kan vervolgens alle soorten gebruikelijke documenten uploaden, ongeacht hun formaat (office, tekst, pdf, afbeelding) en besturingssysteem (Windows/Mac). Het online platform van e‑Signature.eu zorgt voor het samenvoegen ervan in één Acrobat-bestand, geoptimaliseerd in termen van grootte, dat volledig ter ondertekening zal worden ingediend.

Een paar minuten zijn voldoende om documenten te ondertekenen en een ondertekend en beveiligd exemplaar te ontvangen.

Prepaid pakketten voor iedereen toegankelijk

Tot nu toe bedoeld voor actoren die aanzienlijke volumes bereiken, opent e-Signature.eu de toegang tot gekwalificeerde elektronische handtekeningen voor de meest bescheiden gebruikers en zonder enige verplichting. Met prepaid-formules vanaf 1 e-Signature en tegen dalende prijzen voor meerdere e-Signatures, kan elk gebruikersprofiel een aanbieding vinden in overeenstemming met hun werkelijke behoeften.

Zoals Bruno Biemans aangeeft: "Onze wens is om een ​​technologie die zichzelf heeft bewezen populair te maken en iedereen in staat te stellen te profiteren van de merkbare voordelen van de elektronische handtekening".

E signature illustration beach nl

bron: e-signature.eu

Deel dit artikel